Bedrijfshuisvesting

DK Makelaars is in de regio Arnhem actief op het gebied van de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed, zoals winkels, kantoren, bedrijfspanden en bouwgrond.

Actuele kennis van de markt, intensief contact met marktpartijen en lokale overheden alsmede een gezonde dosis creativiteit zorgen voor oplossingen in iedere situatie. Hierbij spelen wij in op de perspectieven die de ligging van ons marktgebied biedt.

Wij bieden ondersteuning aan bedrijven en instellingen die voor hun bedrijfshuisvesting een oplossing zoeken. Van vraagstelling tot concrete aanbieding, van bezichtiging tot contractuele afwikkeling en oplevering.

Trots als je bent op de groei van je bedrijf, het brengt ook wel vragen met zich mee. Zitten we nog wel goed in ons huidige pand, moeten we niet dichter bij de stad, of juist bij onze toeleveranciers? Waar kan mijn bedrijf zich ten volle ontplooien?

Wij zijn gewend met ondernemers mee te denken in het traject naar een nieuw bedrijfspand. We kennen onze regio Arnhem en weten niet alleen waar er mogelijkheden zijn. Wij houden gevoel met de omgeving en het karakter van onze klanten. Zodat deze niet alleen een goed pand vinden, maar ook een waar zij zich thuis voelen en volop tot ontwikkeling kunnen komen.