Taxaties

DK Taxaties is specialist in vastgoedtaxaties. Wij verzorgen taxaties, hertaxaties en markttechnische updates van bedrijfsmatig vastgoed (winkels, kantoren en bedrijfspanden) en verhuurde woningen, maar ook van plan- en herontwikkelingen.

De taxaties worden uitgevoerd voor een groot aantal doeleinden, zoals een hypothecaire (her)financiering, een gezamenlijke waardering met de belastingdienst of een aan- of verkoopbeslissing. De taxaties worden hierbij uitgevoerd in overeenstemming met de EVS 2016 en/of IVS 2017.

DK Taxaties heeft ervaren taxateurs die onafhankelijk optreden en zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Verder zijn onze taxateurs onder andere lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en het Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Voor de waardering maken wij onder andere gebruik van het Taxatie Management Systeem van het Taxatie Management Instituut (TMI). Het Taxatie Management Systeem is een taxatiesysteem voor taxatieprofessionals in de commercieel vastgoedbranche.