16 november: Duurzame Bedrijvenroute Arnhem

Ondernemers wisselen kennis en ervaring uit over het verduurzamen van hun bedrijf. Dus ga op bedrijfsbezoek óf zet jouw bedrijf in de spotlight!

Wat hield de Duurzame Bedrijvenroute ook al weer in?

De Duurzame Bedrijvenroute geeft ondernemers de kans om van mede-ondernemers te leren hoe zij duurzaamheid aanpakken door middel van een serie bedrijfsbezoeken. Op vrijdag 16 november aanstaande openen Arnhemse bedrijven hun deuren om zo kennis en ervaring uit te wisselen over het verduurzamen van hun bedrijf. Dit is dé gelegenheid voor ondernemers om inzicht te krijgen in wat moet en mogelijk is als het gaat om verduurzamen.

Maak kans op een gratis adviesgesprek!

Deelnemers maken kans op een gratis adviesgesprek door de adviseurs van Stimular. Zij kunnen u van uitstekend advies voorzien over het verduurzamen en toekomstbestendig maken van het bedrijf.

Waarom deelnemen?

Duurzaamheid biedt naast milieuwinst ook economische voordelen, zo benadrukt wethouder Economische Zaken Jan van Dellen in het onderstaande filmpje. Hij roept alle Arnhemse ondernemers op om aan het initiatief deel te nemen.

Aanmelden