Jumper koopt ruim 12.000 m² logistiek op IJsseloord II

Jumper, leverancier van diervoeding en dierbenodigdheden, heeft recentelijk op IJsseloord II het logistiekcomplex met kantoorruimte gekocht. Het al jaren in Arnhem gevestigde Jumper was al enige tijd op zoek naar nieuwe huisvesting om haar groei te faciliteren.

Medio oktober 2019 zal Jumper de nieuwe vestiging betrekken wanneer de huidige gebruiker Bunzl vertrekt naar haar, op een steenworpafstand gelegen, nieuwbouwlocatie op IJsseloord II.

Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken met meer dan 65 winkel door heel Nederland. Jumper onderscheid zich door hun grote winkels, het ruime assortiment, de lage prijzen en door de aanwezige vakkennis.

DK Makelaars mocht in deze transactie optreden namens de eigenaar van het complex, Gelpa Onroerend Goed B.V.