DK Taxaties kiest voor KATE Business taxatieplatform


Vanaf vandaag gebruikt DK Taxaties het KATE Business taxatieplatform voor alle taxaties.

Edwin de Kruyff, directeur: “Met het platform van KATE is DK Taxaties klaar voor alle digitale ontwikkelingen binnen de taxatiemarkt.”

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met het KATE Business taxatieplatform!


Over Kate Innovation

KATE Innovations is in 2016 opgericht door Rutger Janssen, Erik Schlooz en Roderik Gerritsma uit frustratie over het inefficiënte waarderingsproces van commercieel vastgoed. Als het gaat om de aanpassing aan de digitale wereld van vandaag, blijft de commerciële vastgoedsector achter. De verstoring van deze sector vraagt ​​om innovatieve veranderingen. Het antwoord op het probleem is KATE Innovations. KATE ontwikkelt software die het hele waarderingsproces van A tot Z organiseert. Op deze manier kunnen vastgoedbedrijven hun gegevens structureren, hun workflow optimaliseren en nieuwe en toekomstbestendige bedrijfsmodellen ontwikkelen. Daarnaast biedt KATE IT-oplossingen die de samenwerking tussen adviseurs, banken en vastgoedeigenaren binnen het ecosysteem van de vastgoedsector verbeteren.