E-Unit: Het meest duurzame businesspark van Nederland

Slim, succesvol en duurzaam ondernemen begint in een E-Unit op Rijnpark Arnhem. Op een top locatie waar innovatie op het gebied van bouwen en groene energievoorzieningen samen komen. Als ondernemer kun je niet achterblijven in een wereld van vooruitgang.

Het E-Unit park heeft een totaal oppervlak van 11.880 m2 verdeeld over 41 E-Units. De realisatie zal plaats vinden in drie fasen. E-UNIT is het eerste energie ++++ project in Nederland. De komende 10 jaar vaste prijzen voor uw energieverbruik en 100% groene energie zonder CO2-uitstoot.

Verkoop gestart!
In oktober verwachten we de eerste e-units turnkey op te leveren. Mocht u interesse hebben dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging en kunnen we u alles vertellen over dit duurzame project.

Voor meer informatie: 026-3638494.