Bovenbeekstraat 9

ARNHEM
Huurprijs: € 22.500,- p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen:
Op een steenworp afstand van zowel het kernwinkelgebied van Arnhem als ook het gezellige horecagebied Jansplein/Jansplaats bevindt zich deze horeca-/winkelruimte aan de Bovenbeekstraat.

In de directe nabijheid van het object zijn diverse horecazaken gevestigd waaronder het naastgelegen Njoy Café en Café De Wacht, maar ook het bekende biercafé 't Moortgat en restaurant Verheyden (een waar begrip in Arnhem) liggen om de hoek.

Oppervlakte:
Het totale oppervlakte bedraagt ca. 91 m² op de begane grond.

Er zijn prima terrasmogelijkheden.

Front:
ca. 7 meter.

Energielabel:
C.

Het object is een paar jaar gelegen nog volledig verbouwd en gemoderniseerd waarbij ook rekening is gehouden met duurzaamheid en het verlagen van energieverbruik.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van onder andere:
- Toiletgroepen (D/H);
- Pantry;
- Plavuizenvloer;
- Pui;
- Verlichtingsarmaturen;
- CV-installatie.

Het object zal casco worden verhuurd, wat inhoudt dat alle onderhoud, reparatie en vervanging van de aanwezige voorzieningen geheel voor rekening van huurder komt. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet terug geleverd te worden aan verhuurder.

Ligging:
Het object ligt aan de verbindingsstraat tussen het Gele Rijdersplein en het A1-kernwinkelgebied van Arnhem. Het Gele Rijdersplein wordt gekenmerkt door haar groene karakter en de aanwezigheid van horecaconcerns Loetje, Dadawan, Stan & co en Shushi Koi. Tevens loopt er een hoofdfietsroute over dit plein en is er een grote fietsenstalling. In het centrum van Arnhem vinden we een groot aanbod van (inter-)nationale retailers en lokale ondernemers.

Op nog geen 250 meter lopen bevindt zich bus knooppunt Willemsplein en Station Arnhem ligt iets verder op slechts enkele minuten lopen.

Parkeren:
Onder het station bevindt zich Parkeergarage Centraal met meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Verder liggen rondom het centrum diverse parkeerplaatsen en -garages waar bezoekers van het centrum kunnen parkeren (betaald).

Huurprijs:
€ 22.500,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg, verhuur geschiedt onder voorbehoud gunning verhuurder.

Bestemming:
De locatie valt onder het vigerende bestemmingsplan 'Binnenstad en Singels' met bestemming 'Centrumdoeleinden-I'. Dit staat onder andere het gebruik toe als:
- Horeca-A;
- Detailhandel;
- Dienstverlenende bedrijven;
- Amusementsbedrijven.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente Arnhem, dan wel via de website van Ruimtelijke Plannen.

Informatie:
DK Makelaars
Postbus 4110
6803 EC Arnhem
026 - 363 84 94
info@dkmakelaars.nl
www.dkmakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 22.500,- p.j. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Horeca
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1903
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
C

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Snelweg afrit
3000 m - 4000 m
NS station
500 m - 1000 m
NS voorhalte
500 m - 1000 m
Bus knooppunt
< 500 m
Bushalte
< 500 m

Horeca

Type
Bistro/petit-restaurant
Oppervlakte
91 m²
Verkoopvloeropp.
91 m²
Concentratiegebied
nee
Overname personeel
nee

Foto's

Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9

Plattegronden

Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9Bovenbeekstraat 9

Kaart