de Houtakker 0 ong

BEMMEL
€ 140,- k.k. (21% BTW)

Omschrijving

Houtakker II

Bedrijfsterrein Houtakker II is het vervolg op het succesvolle bedrijfsterrein Houtakker, waar veel lokale en regionale bedrijven, met name handels en dienstverlenende bedrijven, eerder hun thuis hebben gevonden. Door de ligging aan de rijksweg A15 en met de toekomstige directe aansluiting op de A15 is het terrein nog beter bereikbaar.

Het lokale maar wereldwijd opererende bedrijf Rent-All heeft Houtakker II gekozen voor haar nieuw te bouwen logistieke bedrijfspand met een kaveloppervlakte van ca. 30.000 m².

De te koop aangeboden kavels variëren in prijs, afhankelijk van de locatie op het terrein. Om de kwaliteit van Houtakker II voor de eigenaren en gebruikers op langer termijn te garanderen zijn er beeldkwaliteitseisen gesteld, ook hierover kunnen wij u uiteraard nader informeren. Belangrijker is nog dat de kavels vrij in deelbaar zijn, er zijn altijd passende mogelijkheden voor u om uw bedrijf te vestigingen op Houtakker II.

Op de kavelkaart (zie bijlage) kunt u zien welke kavels op dit moment beschikbaar, verkocht of in optie zijn. Voor Houtakker II is een grondprijs vastgesteld vanaf € 140,- per m², k.k., te vermeerderen met BTW (geen overdrachtsbelasting).

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contactgegevens:
DK Makelaars
Vossenstraat 6
6811 JL Arnhem
026 - 363 84 94
info@dkmakelaars.nl
www.dkmakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 140,- k.k. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Type
Bouwgrond

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwhoogte
7 cm
Perceelopp.
99.637 m²
In units vanaf
2500

Foto's

de Houtakker 0 ongde Houtakker 0 ongde Houtakker 0 ongde Houtakker 0 ongde Houtakker 0 ongde Houtakker 0 ongde Houtakker 0 ongde Houtakker 0 ongde Houtakker 0 ongde Houtakker 0 ongde Houtakker 0 ong