Seingraaf Bouwgrond

DUIVEN
€ 170,- v.o.n.

Omschrijving

Algemeen:
Op bedrijventerrein 'Seingraaf' in Duiven te koop de laatste bouwpercelen ten behoeve van grootschalige logistieke- en/of bedrijfsruimte. Het betreft een unieke locatie direct aan de Rijksweg A12.

Vloeroppervlakte:
Het totaal voor verkoop beschikbare oppervlakte bedraagt nog ca. 40.000 m². Verkoop is mogelijk in kavels vanaf ca. 6.000 m².

Opleveringsniveau:
De kavels zullen worden opgeleverd in de staat, waarin het zich bevindt op de datum van de notariële akte.

Bebouwingspercentage:
Het maximale bebouwingspercentage bedraagt 80%.

Bouwhoogte:
De maximale bouwhoogte varieert van 12,00 tot 16,00 meter, met uitzondering van het perceel op de hoek Rievierweg/A12 waar de maximale bouwhoogte 38 meter bedraagt.

Ligging:
Bedrijventerrein 'Seingraaf' bevindt zich direct aan de op- en afrit van de A12. Op Seingraaf is reeds het Groothandelshuis gerealiseerd, waarin zijn gevestigd Packcenter, Arvero en het Notarishuis. Tegenover Seingraaf ligt het bedrijventerrein 'Nieuwgraaf' waar gerenommeerde (internationale) ketens zoals o.a. Media Markt, Ikea, Makro en Mc Donalds zijn gevestigd. Binnenkort zullen ook Loods 5 en Hornbach hier hun deuren openen. Jaarlijks trekt het bedrijventerrein ruim 4.8 miljoen bezoekers!

Bestemming:
De locatie valt onder het vigerende bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Seingraaf' met bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente Duiven, dan wel via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Vraagprijs:
v.a. € 170,-- per m² kosten koper, te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Koopovereenkomst:
Conform standaard model koopovereenkomst van de Gemeente Duiven.

Bijzonderheden:
Op de verkoop zijn de algemene verkoopvoorwaarden bedrijventerrein Seingraaf 2016 van de Gemeente Duiven van toepassing.

Informatie / bezichtiging:
DK Makelaars
Vossenstraat 6
6811 JL Arnhem
026 - 363 84 94
info@dkmakelaars.nl
www.dkmakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 170,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct, per direct mogelijk

Bouw

Type
Bouwgrond
Nevenbestemming
bedrijfsruimte

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwhoogte
16 m
Perceelopp.
40.000 m²
In units vanaf
6000

Foto's

Seingraaf BouwgrondSeingraaf BouwgrondSeingraaf BouwgrondSeingraaf BouwgrondSeingraaf BouwgrondSeingraaf BouwgrondSeingraaf Bouwgrond

Plattegronden

Seingraaf Bouwgrond

Kaart