Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'

ARNHEM
nader overeen te komen / Huurprijs: op aanvraag

Omschrijving

Algemeen:
'Riverview' is een duurzaam, markant, energieneutraal en circulair gebouwd kantoorcomplex met eigen parkeergarage en een riante daktuin.

Aan de rand van het centrum met een wijds uitzicht over de Rijn is het de ambitie om het duurzaamste kantoorcomplex van Arnhem te realiseren.

Vloeroppervlakte:
Voor verkoop/verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van ca. 5.536 m² (VVO) verdeeld over:

Begane grond: ca. 628 m² (kantoor/bedrijfsruimte)
Eerste verdieping: ca. 321 m²
Tweede verdieping : - m²
Derde verdieping : ca. 980 m²
Vierde verdieping : ca. 980 m²
Vijfde verdieping : ca. 980 m²
Zesde verdieping : ca. 980 m²
Zevende verdieping : ca. 667 m²

U kunt al een kantoorruimte huren vanaf ca. 321 m².

Zowel op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping is mogelijkheid voor parkeren. De begane grond bied ruimte aan een royale entree, spreekkamers, lounges en fietsenstalling/mobiliteitshub. Op de 3de verdieping wordt een royale daktuin gerealiseerd.

Opleveringsniveau:
Het kantorencomplex zal worden gebouwd op basis van het circulariteitsprincipe. Bouwkundige elementen zijn hierdoor hernieuwbaar. Het casco van de kantoren kan grotendeels worden gerealiseerd in massief hout.

De ambitie is om een duurzaam en energieneutraal gebouw te realiseren, voorzien van klimaat adaptieve en natuur inclusieve maatregelen.

Het streven is om te voldoen aan certificeringseisen van WELL Platinum (www.wellcertified.com).

Het definitieve opleveringsniveau zal nader worden vastgelegd in een technische omschrijving.

De kantoorruimten kunnen in overleg en naar wens worden afgebouwd. De afbouw is niet meegenomen in de huur en kan eventueel worden verdisconteerd in de huur.

Locatie:
Het markante kantoorcomplex 'Riveriew' zal worden gebouwd op de prominente hoekkavel gelegen op de hoek Westervoortsedijk en de Van Oldenbarneveldtstraat.

De locatie bevindt zich aan de rand van het centrum van Arnhem en nabij de Arnhemse bedrijventerreinen en de Rijn. Op slechts enkele autominuten bevinden zich op- en afritten van de A12 en A325. Ook met het openbaarveroer is deze locatie uitstekend bereikbaar. De snelbus naar het CS Arnhem stopt voor de deur en brengt je in enkele minuten naar CS Arnhem.

Het betreft een gemengde locatie met bedrijvigheid en wonen, waarbij hoogwaardig en stedelijk wonen - gezien de ambities van de Gemeente Arnhem - in de loop van de jaren zal gaan domineren.

Parkeren:
Het gebouw beschikt over een eigen overdekte parkeergarage met een capaciteit van ca. 120 parkeerplaatsen en een speciale voorziening voor fietsers naast de hoofd ingang van het gebouw.

Vraagprijs:
Nader overeen te komen koop-/aannemingssom, v.o.n./,te vermeerderen met BTW.

Huurprijs:
Huurprijs op aanvraag.

Servicekosten:
Bij deelverhuur zullen er servicekosten van toepassing zijn, welke nader worden uitgewerkt. Bij een single tenant gebruiker zullen er geen servicekosten van toepassing zijn en zal huurder voor eigen rekening contracten met nuts- en onderhoudsbedrijven afsluiten voor de levering en het verbruik van water, elektra en het dagelijks onderhoud.

Oplevering
Streefdatum medio 2025. Een en ander is mede afhankelijk van de wensen van de eindgebruiker en de uiteindelijke startbouw.

Informatie / bezichtiging:
DK Makelaars
Vossenstraat 6
6811 JL Arnhem
026 - 363 84 94
info@dkmakelaars.nl
www.dkmakelaars.nlKenmerken

Overdracht

Vraagprijs
nader overeen te komen
Huurprijs
op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg, streefdatum medio 2025

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
aan vaarwater, bedrijventerrein, kantorenpark
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
NS station
500 m - 1000 m
NS voorhalte
500 m - 1000 m
Bus knooppunt
500 m - 1000 m
Tram knooppunt
> 5000 m
Metro knooppunt
> 5000 m
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
> 5000 m
Metrohalte
> 5000 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
5.536 m²
Verdiepingen
7
Voorzieningen
Liften
In units vanaf
321
Turn key
nee

Parkeren

Overdekt
120

Foto's

Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'

Plattegronden

Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'Westervoortsedijk 'Riverview Workspace'

Kaart