Westervoortsedijk 73 KB

ARNHEM
Huurprijs: € 60,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen:
Te huur bedrijfshal in gebouw KB.

Vloeroppervlakte:
ca. 330 m² bedrijfshal.

Opleveringsniveau:
De bedrijfshal wordt in de huidige staat opgeleverd, inclusief o.a. krachtstroom, lichtstraten en overheaddeur.

Ligging:
Het gebouw ligt op het (inter)nationaal georiënteerde Industriepark Kleefse Waard (IPKW) aan de rand van Arnhem. IPKW biedt werk aan circa 1500 mensen in de industrie en chemie, maar ook bij bedrijven die zich richten op techniek, research, marketing en scholing.

Bereikbaarheid:
De locatie is uitstekend te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. De rijkswegen A12, A50 en A325 zijn op korte afstand gelegen. Een bushalte bevindt zich bij de ingang van het terrein.

Parkvoorzieningen/-diensten:
Het parkmanagement verzorgt een aantal basisdiensten op het park, die de huurders standaard afnemen. Dit zijn de zogeheten on-site diensten IPKW. Hiervoor wordt een bijdrage in rekening gebracht van € 10,- per m² per jaar. Dit is een vast bedrag, dat wordt verrekend in de huurprijs. De standaard parkvoorzieningen/-diensten bestaan uit o.a. 24 / 7 bewaking- en veiligheidsservice, warmtekrachtcentrale, hoveniersdiensten- en gladheidbestrijding; horeca- en restauratieve faciliteiten.

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het gebouw. Industriepark Kleefse Waard heeft geclusterde parkeervelden verspreid over het park, die naar behoefte kunnen worden uitgebouwd. De kosten bedragen € 365,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Daarnaast is een centrale parkeerplaats gelegen bij de hoofdingang buiten het omsloten park. Hier kan kosteloos geparkeerd worden.

Huurprijs:
€ 60,- per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 60,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Servicekosten
€ 5,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
voor 1906

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
Bushalte
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
330 m²
In units vanaf
330 m²
Vrije hoogte
650 cm
Voorzieningen
Lichtstraten, Overhead deuren

Foto's

Westervoortsedijk 73 KBWestervoortsedijk 73 KBWestervoortsedijk 73 KBWestervoortsedijk 73 KBWestervoortsedijk 73 KBWestervoortsedijk 73 KB