Westervoortsedijk 73 LB

ARNHEM
Huurprijs: € 100,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Adres:
Westervoortsedijk 73 te Arnhem, gebouw LB

Algemeen:
Centraal op het park is "Hôtel Industriel" in gebouw LB gerealiseerd. Het gebouw is omstreeks 1942 gebouwd. In 2013 is het gebouw volledig gerenoveerd naar een hoogwaardig bedrijfspand met een duurzame energie-huishouding.

Vloeroppervlakte:
Gebouw LB heeft een totale oppervlakte van ca. 10.000 m² waarvan nog circa 3.330 m² voor verhuur beschikbaar is. De beschikbare ruimte is als volgt verdeeld:

Begane grondca. 399 m²
2e verdieping ca. 1.450 m²
3e verdieping ca. 1.481 m²

Bovengenoemde metrages zijn inclusief doorbelasting gemeenschappelijke ruimten.

Opleveringsniveau:
Verhuurder verzorgt in overleg met huurder een turn-key oplevering. Afhankelijk van het soort ruimte wordt het opgeleverd inclusief:
-Kabelgoten;
-Pantry;
-Basisverlichting;
-Vloerafwerking;
-Wandafwerking (industrieel);
-Ventilatie;
-Plafond (industrieel);
-Sanitaire voorzieningen.

Deze basisoplevering kan naar wens worden uitgebreid. Verhuurder kan maatwerk leveren, bijvoorbeeld labruimte en cleanrooms.

Bereikbaarheid:
De locatie is uitstekend te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. De rijkswegen A12, A50 en A325 zijn op korte afstand gelegen. Een bushalte bevindt zich bij de ingang van het terrein.

Parkdiensten:
Het parkmanagement verzorgt een aantal basisdiensten op het park, die de huurders standaard afnemen. Dit zijn de zogeheten on-site diensten IPKW. Deze diensten zijn bij de huurprijs inbegrepen. De standaard parkdiensten bestaan uit:
-24 / 7 bewaking- en veiligheidsservice;
-Registratie- en visitatieprocedures;
-Hoveniersdiensten- en gladheidbestrijding;
-Horeca- en restauratieve faciliteiten;
-Voldoende parkeervoorzieningen aan de rand van het park.

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het gebouw. Industriepark Kleefse Waard heeft geclusterde parkeervelden verspreid over het park. De kosten bedragen € 365,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Daarnaast is een centrale parkeerplaats gelegen bij de hoofdingang buiten het park. Hier kan kosteloos geparkeerd worden. Tevens zijn er diverse parkeerplaatsen voor elektrische auto's met laadpalen en een snellader.

Huurprijs:
Vanaf € 100,- per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 25,- per m² per jaar als voorschot. Zie de projectinformatie voor het pakket aan leveringen en diensten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Servicekosten
€ 25,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie

Ligging
bedrijventerrein

Kantoorruimte

Oppervlakte
3.330 m²
Verdiepingen
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Liften
In units vanaf
399
Turn key
nee

Foto's

Westervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LBWestervoortsedijk 73 LB