Jansbinnensingel 12

ARNHEM
€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

Algemeen:
Woont u binnenkort aan een van de 'groene singels' van Arnhem? Recent heeft de gemeente aan gegeven het stadshart te willen verkleinen waardoor er geen nieuwe winkels meer zullen worden toegestaan aan o.a. de Jansbinnensingel.

Hierdoor kan dit voormalig winkelpand uitstekend worden getransformeerd naar een ruime stadswoning -eventueel in combinatie met een kantoorruimte- aan de rand van het centrum!

Daarnaast is de gemeente al begonnen met het 'vergroenen' van het centrum. Zo zijn er in het tegenover het object gelegen Janspark al meerdere bomen en andere beplanting aangebracht, waardoor er binnen een paar jaar een mooi en groen stadsparkje zal ontstaan. Recht voor de deur van dit object!

Aan de Jansbinnensingel en de Bastionstraat (die parallel loopt en waar het object aan de achterzijde ook op uitkomt) zijn er met veel succes al meerdere woonprojecten gerealiseerd.

Aangezien het een voormalige winkelruimte betreft beschikt het object niet over alle (feitelijke) eigenschappen die nodig zijn voor het gebruik al woonhuis.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Arnhem
Sectie : O
Perceel : 8548
Index : A1

Vloeroppervlakte:
Voor verkoop is beschikbaar een totale oppervlakte van ca. 179 m² (VVO) verdeeld over:
Begane grond : ca. 154 m²
Kelder : ca. 25 m²

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, en is voorzien van een meterkast voorzien van gas-, water- en elektra aansluiting en een toilet.

Locatie:
Het object is gelegen aan de Jansbinnensingel welke wordt gekenmerkt door een mix van dienstverlening, winkels, horeca en wonen. Op slechts enkele minuten lopen bevinden zich zowel het gezellige centrum van Arnhem als het prachtige Sonsbeekpark.

Parkeren:
Voor de deur -langs de openbare weg- bevinden zich betaalde parkeerplaatsen. Op een aantal minuten lopen zijn de parkeergarages Centraal (onder het trein- en busstation) en Musis (tegenover Musis Sacrum) gelegen.
Bereikbaarheid:
Gelegen aan de centrumring op loopafstand van de binnenstad en het trein- en busstation Centraal. De Rijkswegen A12, A325 en A50 zijn via de centrumring binnen enkele minuten te bereiken.
Koopprijs:
€ 325.000,-- k.k.

Aanvaarding:
Per direct.

Bijzonderheden:
Het object zal worden verkocht en geleverd 'as is, where is', dat wil zeggen in de staat ten tijde van levering met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten, en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

Koper aanvaardt het verkochte op de leveringsdatum derhalve in de bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin de onroerende zaak zich alsdan bevindt met alle bekende en onbekende, zichtbare en verborgen gebreken en in de alsdan geldende gebruiksstaat. Koper heeft ter zake van deze staat van de onroerende zaak geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper.

De toepasselijkheid van de artikelen 6:228 ev. BW, 7:15 en 7:17 BW zijn door partijen uitgesloten.

Bovenstaande uitgangspunten zullen worden verwerkt in de uiteindelijke koopovereenkomst.Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Bouwjaar
1906-1930
Onderhoud binnen
slecht
Onderhoud buiten
goed

Woonhuis

Kamers
4
Verdiepingen
2
Woonopp.
179 m²
Inhoud
523 m³
Perceelopp.
154 m²
Ligging
aan park, aan rustige weg, in centrum

Garage

Type
geen garage

Foto's

Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12

Plattegronden

Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12Jansbinnensingel 12

Kaart