Over ons

Hans-Robert Van der Doe en Edwin De Kruyff richtten in 2002 DK Makelaars op. De twee leerden elkaar kennen bij een groot Arnhems makelaarskantoor en hebben een klik. “We houden allebei van no-nonsense, dat waarderen mensen”, zegt De Kruyff. Als je naar de vierkante meters verhuurd en verkocht commercieel vastgoed kijkt, is DK Makelaars uitgegroeid tot één van de grootste partijen in Gelderland.

DK Makelaars bestaat uit 4 gedreven personen. Naast de beide directeuren, Edwin de Kruyff en Hans-Robert van der Doe, werken ook Menno de Boer en Thibauld van den Heuvel als respectievelijk makelaar/taxateur en vastgoedadviseur aan ‘Ruimte om te ondernemen’.

Al onze medewerkers hebben een bijzondere band met Arnhem.

 

 

Hans-Robert van der Doe : “Vitesse hoort voor mij bij Arnhem”

 

 

Al jaren zit ik met de kinderen ‘op west’ in het Gelredome te kijken naar de ‘jongens’ van Vitesse. Hoogtepunt was uiteraard de bekerfinale in Rotterdam. Ik heb mijn drie kinderen altijd gezegd dat zij zouden meemaken dat wij op de markt feest zouden vieren met Vitesse. Dat is uitgekomen. Ook de tijd met Wilfried Boni was ook heel bijzonder.

Hans-Robert van der Doe LinkedIn

 

 

 

 

 

Edwin de Kruyff: “De Sabelspoort is éen van de meest onverzettelijke gebouwen van Arnhem”

 

Edwin de Kruyff, geboren en getogen in Arnhem. Zoon uit een gezin waarvan de vader en oma in de tweede wereldoorlog uit de stad moesten vluchten maar daarna hun weg weer terug vonden. De stad loopt als een rode draad door mijn leven en daarom ben ik ook zo gehecht aan de bijzondere plekken van deze stad. Een van de meest onverzettelijke gebouwen van Arnhem vind ik zelf de middeleeuwse Sabelspoort. De enige overgebleven
stadspoort van Arnhem die in het verleden vele functies heeft gehad en na de oorlog is herbouwd. Vroeger ingesloten door huizen en nu door het provinciehuis en een kantoorpand. Het provinciehuis is inmiddels volledig gerenoveerd en het kantoorpand zal worden getransformeerd, maar de Sabelspoort blijkt duurzaam.

Edwin de Kruyff DK Makelaars LinkedIn

 

 

 

Thibauld van den Heuvel : ” De klassieker in Arnhem? Zonder twijfel Musis”

 

 

Ik ben opgegroeid in de omgeving van Arnhem en woon nu in het centrum van Arnhem. Ik kan wel 10 bijzondere plekken verzinnen. Musis is een klassieker in Arnhem, maar is door de verbouwing weer helemaal klaar voor de toekomst. Bijzonder vind ik dat de concertzaal helemaal open kan, waardoor het park de zaal wordt.

Thibauld van den Heuvel DK Makelaars LinkedIn

 

 

 

 

Menno de Boer: “Centraal station in Arnhem: de moeite van het wachten waard”

 

 

We hebben er misschien lang op moeten wachten maar het Centraal Station is af. Ik vind het Centraal Station in Arnhem een van de mooiste moderne gebouwen. Zowel van buiten als van de binnenkant is het imposant. Het heeft in combinatie met de Park- en Rijntoren mooie lijnen, waardoor het een geheel wordt. Om het geheel nog imposanter te maken zijn er nog meerdere ontwikkelingsmogelijkheden voor o.a. horeca, hotel, wonen en kantoor.

Menno de Boer DK Makelaars LinkedIn